Leírás
A sertés az amatőr és profi szakácsok számára egyaránt csodálatos állat: minden felhasználható belőle, ami a bőrén belül és a belén kívül van. A Kárpát-medencében máig divatos sőt újra egyre divatosabb házi disznóvágásokon a tökéletességig fejlesztették ennek különböző módozatait. Hiszen nem mindegy, melyik alkatrészét mire, illetve mibe szánjuk. A fagyasztóládák korában pedig nem csak a disznótoros hurkáról és kolbászról, vagy a füstölt sonkáról és szalonnáról kell gondoskodnunk. Az elrakt...
Paraméterek
EAN | 9786155331756 |
ISBN | 9786155331756 |
Kiadó | Geopen Kiadó |
Kötés | keménytáblás |
Nyelv | magyar |
Oldalszám | 224 |
Szerző | Pálinkás Norbert |
Kiadás éve | 2016 |
RECEPTEK – A Jóbarátok rajongóinak nélkülözhetetlen szakácskönyve
-15%
-853 Ft
79 db raktáron
A sütőtepsi csodái - Egyszerű és pompás egytálételek vacsorára
-15%
-855 Ft
3 db raktáron
Méhek, mézek nagykönyve - Gyógyító kincsek a kaptárból
-15%
-925 Ft
51 db raktáron
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!