Leírás
Ez a könyv 500 sistergő, ízletes barbecue étel receptjét tartalmazza, hasznos tippekkel a hozzávalók kiválasztásához. Bemutatja az alapvető grillezési technikákat, valamint ínycsiklandó pácok és egyéb köretek elkészítési módjait kínálja. – A bevezető rész ismerteti a fontosabb alaptudnivalókat, például a hagyományos, a gáz- és az elektromos grillsütők különbségeit, a sütési időket és a biztonsági intézkedéseket. – Változatos és ízekben bővelkedő recepteket ismertet az egyszerű, meghitt családi összejövetelekhez, a szabadtéri sütögetéshez és vendéglátáshoz egyaránt. – A vegetáriánus, egészségtudatos és a nemzetközi gasztronómia által ihletett fogások köréből is szemezgetve vezeti el az olvasót a grillezés élvezetéhez.
Paraméterek
EAN | 9789634069010 |
ISBN | 9789634069010 |
Kiadó | Gabo Kiadó |
Kötés | fűzött |
Nyelv | magyar |
Oldalszám | 288 |
Szerző | Paul Kirk |
Kiadás éve | 2020 |
A Tokaji vagyis Hegyallyai szőllőknek ültetéséről, jó míveléséről, a szüretelésről, A boroknak tsinálásáról és megtartásáról
-33%
-761 Ft
10 db raktáron
Burgonyás ételek - Ellenállhatatlan finomságok lépésről lépésre
-33%
-741 Ft
Utolsó 1 db raktáron
Királyok boráról Borok királyáról Tokaji nektárról Folyékony aranyról
-33%
-691 Ft
12 db raktáron
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!