Leírás
Fuchs Elemér és Dr. Szathmáry Arisztid kiváló szakmunkában mutatják be egyrészt a borászati ismeretek tárházát, másrészt az egyéb alkohol tartalmú italok, mint pl. a sör és egyéb szeszesitalok előállításának, kezelésének fontos tudnivalóit. Jelen szakkönyv olyan szerzők munkáinak folytatása, mint Pettenkoffer Sándor, Molnár István, Vargha Imre, de a külföldi szakirodalom fejlődésének ismereteit és tudását is összegzi.
Paraméterek
EAN | 9786156385581 |
Kiadó | Nemzeti Örökség Kiadó |
Kötés | puhatáblás, ragasztókötött |
Nyelv | magyar |
Oldalszám | 231 |
Szerző | Fuchs Elemér, Dr. Szathmáry Arisztid |
Kiadás éve | 2022 |
A Tokaji vagyis Hegyallyai szőllőknek ültetéséről, jó míveléséről, a szüretelésről, A boroknak tsinálásáról és megtartásáról
-15%
-328 Ft
12 db raktáron
Borgőzös évszázadok - Az újvilági bortermelés szórakoztató története
-15%
-641 Ft
30 db raktáron
Királyok boráról Borok királyáról Tokaji nektárról Folyékony aranyról
-15%
-299 Ft
13 db raktáron
A szekszárdi borvidék árutermelő borászatai a rendszerváltást követően (1990-2024)
-10%
-599 Ft
13 db raktáron
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!