Leírás
Rapaics Raymund (Nagyenyed, 1885. február 15. - Budapest, 1954. március 19.) botanikus, biológus, tudománytörténész, a Magyar Tudományos Akadémia levelező tagja. A kenyér mindig fontos feladatot töltött be a táplálkozásban. A magyar hagyományban szentként tisztelik, emlékezzünk az "ÚJ KENYÉR" ünnepére. Bár a szerző nem csak a kényér történetét tárja elénk, hanem a táplálékot szolgáltató növényeinket is bemutatja, ahogyan azok végigfutnak az emberiség nagy korszakain. A könyv az 1934-es kiadás reprint változata.
Paraméterek
EAN | 9786156603159 |
Kiadó | Nemzeti Örökség Kiadó |
Kötés | puhatáblás, ragasztókötött |
Nyelv | magyar |
Oldalszám | 193 |
Szerző | Dr. Rapaics Raymund |
Kiadás éve | 2023 |
Biri néni szakácskönyve - Az első ismert erdélyi szakácskönyv
-33%
-1.291 Ft
9 db raktáron
Tapas - Spanyol ízek, kis fogások, közös étkezések
-10%
-550 Ft
Utolsó 1 db raktáron
100 gyergyószéki recept, több mint 100 gyergyószéki háziasszony
-33%
-1.971 Ft
3 db raktáron
100 felcsíki recept, több mint 100 felcsíki háziasszony
-33%
-1.971 Ft
3 db raktáron
100 sepsiszentgyörgyi recept, több mint 100 sepsiszentgyörgyi háziasszony
-33%
-2.141 Ft
3 db raktáron
Erdélyi lakoma újratöltve - Irodalmi szakácskönyv
-33%
-2.470 Ft
Utolsó 1 db raktáron
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!