Leírás
A magyar vendéglátásban, szakácsművészetünkben, étlapjainkon igen kiemelkedő helyet foglalnak el a húsból készült főételek. A régi magyar konyhák sütőmesterei és munkatársuk, a konyhamészáros a konyhai munka egyik leglényegesebb részét végezték. A könyv igazi előnye az, hogy bevezet a húsfeldolgozás részleteibe, rengeteg útmutatóval, táblázattal kiegészítve és a sertés, birka, vadhúsok, szárnyasok, halak stb. elkészítéséhez is bőséges támpontot ad. A könyv az eredeti kiadás reprint változata.
Paraméterek
EAN | 9786156788382 |
Kiadó | Nemzeti Örökség Kiadó |
Kötés | puhatáblás |
Kötött ár kezdete | 2024.11.18. |
Kötött ár vége | 2025.11.18. |
Nyelv | magyar |
Oldalszám | 247 |
Szerző | Proháczik János, Csáki József |
Kiadás éve | 2024 |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!