Leírás
Hazai pálinkáink a „HUNGARIKUMOK” sorába tartoznak. Ahogyan azt Petz Károly kis könyvében megírta: ahhoz, hogy jó pálinkánk legyen, jó alapanyagra van szükségünk, de ezen kívül minden másra is oda kell figyelnünk – a cefrétől a főzésig és a pálinka kezeléséig, stb. Már őseink is nagy tapasztalattal rendelkeztek a pálinkafőzés tudományáról. Jelen könyvünk igazi kuriózuma a témának, hiszen 1839-ben jelent meg, így fontos dokumentuma a korszak szeszipari és természetesen a nyelvújítás időszakának is.
Paraméterek
| EAN | 9786156385437 |
| ISBN | 9786156385437 |
| Kiadó | Nemzeti Örökség Kiadó |
| Kötés | puhakötés ragasztva |
| Nyelv | magyar |
| Oldalszám | 54 |
| Szerző | Petz Károly |
| Kiadás éve | 2022 |
Akadálymentes élet - Kerekes székesek Magyarországon
-33%
-591 Ft
Utolsó 1 db raktáron
Orvosok, betegségek és gyógyítás Magyarországon az Árpádok korában
-33%
-411 Ft
3 db raktáron
800 éve a Szentföldön – A szentföldi ferences kusztódia rövid története
-33%
-401 Ft
9 db raktáron
A régi magyar lovas temetkezés keleti változatai
-33%
-631 Ft
Utolsó 2 db raktáron
Milyen gyógyító ásvány ez? - 137 gyógyító ásvány és 70 változat meghatározása
-33%
-651 Ft
10 db raktáron
Etikum és esztétikum kapcsolata Illyés Gyula életművében
-33%
-661 Ft
10 db raktáron
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!