Leírás
Hangay Octáv könyve még 1887-ben jelent meg, de igazi előnye abban rejlik, hogy a fűszernövények történetét egészen az ókortól tárgyalja. Végigvezet a különböző kultúrákon és a magyar szakácskönyvek fűszerhasználatát is bemutatja. Megismertet a különböző paprikafajtákkal és azok alkalmazásával. A könyv igazi gasztronómiai ritkaságnak számít, tekintettel arra, hogy közel százötven éve jelent meg.
Paraméterek
EAN | 9786156788917 |
Kiadó | Nemzeti Örökség Kiadó |
Kötés | puhakötés ragasztva |
Kötött ár kezdete | 2025.06.09. |
Kötött ár vége | 2026.06.09. |
Nyelv | magyar |
Oldalszám | 120 |
Szerző | Hangay Octáv |
Kiadás éve | 2025 |
A kenyér és táplálékot szolgáltató növényeink története
-33%
-1.021 Ft
24 db raktáron
Biri néni szakácskönyve - Az első ismert erdélyi szakácskönyv
-33%
-1.291 Ft
9 db raktáron
Tapas - Spanyol ízek, kis fogások, közös étkezések
-10%
-550 Ft
Utolsó 1 db raktáron
100 gyergyószéki recept, több mint 100 gyergyószéki háziasszony
-33%
-1.971 Ft
3 db raktáron
100 felcsíki recept, több mint 100 felcsíki háziasszony
-33%
-1.971 Ft
3 db raktáron
100 sepsiszentgyörgyi recept, több mint 100 sepsiszentgyörgyi háziasszony
-33%
-2.141 Ft
3 db raktáron
Erdélyi lakoma újratöltve - Irodalmi szakácskönyv
-33%
-2.470 Ft
Utolsó 1 db raktáron
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!