Leírás
A kötet szerzője több évtizedes tapasztalatából részletes leírását adja a disznóölés és disznótoros mibenlétének, kezdve a sertés levágásától, a számtalan töltelék, hurka, kolbász, szalonna, tepertő elkészítéséhez, valamint azok legjobb tartósítási módjához. A részletes útmutatások nagy segítséget nyújtanak a sertés legjobb, legfinomabb feldolgozásához. Számtalan bevált recept közli a legjobb alföldi elkészítési módokat, melyet nagy sikerrel alkalmazhatnak mindazok, akik ezeket az elkészítési technikákat kipróbálják.
Paraméterek
EAN | 9786156603715 |
Kiadó | Nemzeti Örökség Kiadó |
Kötés | kartonált |
Nyelv | magyar |
Oldalszám | 85 |
Szerző | Özv. Szabó Józsefné |
Kiadás éve | 2024 |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!