Leírás
Kürthy Emilné kora legismertebb konyhaművészei közé tartozott. Írásait folyamatosan közölték a társasági lapok és jó pár könyve, fordítása is napvilágot látott. A szerző a konyhaművészet mestere volt, így jelentős tapasztalattal rendelkezett, amit könyveiben tovább is adott a Tisztelt olvasóközönségnek. Jelen könyvében, ahogy a könyv címe is mutatja - "Fagylaltok, krémek, parfait-k és kocsonyák" készítésének titkait osztja meg olvasóival. A mű az 1903-ban megjelent kiadás reprint változata.
Paraméterek
EAN | 9786156603432 |
Kiadó | Nemzeti Örökség Kiadó |
Kötés | puhatáblás |
Nyelv | magyar |
Oldalszám | 36 |
Szerző | Kürthy Emilné |
Kiadás éve | 2023 |
Legújabb magyar nemzeti szakácskönyv és teljes háziczukrászat
-15%
-527 Ft
4 db raktáron
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!