Leírás
A könyv arra buzdít mindenkit, hogy használjon a főzéshez vad- és fűszernövényeket: fekete nadálytövet, medvetalpat vagy tyúkhúrt. Készítsük a spenótos lasagnét podagrafűvel és gyermekláncfűvel, vagy a zöldfűszeres túrókrémbe csabaírét és borágót is tegyünk. Az ínycsiklandó, egészséges receptek izgalmas és új ötletek kipróbálására csábítanak. A könyv második felében a jól ismert fűszernövények mellett rég elfeledett, ehető vadnövényeket mutatunk be, mint például a közönséges gyíkfű, a mezei katáng vagy a réti legyezőfű. Végül a könyvből azt is megtudhatjuk, hogyan ismerjük fel, mikor és hová ültessük, hogyan tartósítsuk, és hogyan hasznosítsuk a vad- és fűszernövényeket a konyhában.
Paraméterek
EAN | 9786155178962 |
ISBN | 9786155178962 |
Kiadó | Saxum Kiadó |
Kötés | keménytáblás |
Nyelv | magyar |
Oldalszám | 128 |
Szerző | Fridhelm Volk, Renate Volk |
Kiadás éve | 2016 |
Királyok boráról Borok királyáról Tokaji nektárról Folyékony aranyról
-15%
-299 Ft
13 db raktáron
Burgonyás ételek - Ellenállhatatlan finomságok lépésről lépésre
-15%
-320 Ft
Utolsó 1 db raktáron
A Tokaji vagyis Hegyallyai szőllőknek ültetéséről, jó míveléséről, a szüretelésről, A boroknak tsinálásáról és megtartásáról
-15%
-328 Ft
12 db raktáron
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!