Leírás
Josh Niland, a tengeri halak világszerte elismert szakértője a halak elkészítésének forradalmian újszerű látásmódját mutatja be a Hal, mindenestül című könyvében. A neves ausztrál séf mindent megkérdőjelez, amit eddig tudni véltünk a beszerzéstől kezdve a feldolgozáson, a száraz érlelésen, a sóval pácoláson át egészen a legjobb, ropogós serpenyős hal sütéséig. Az alapvető és haladó technikákon felül több mint hatvan receptet tartalmazó könyv arra bátorít, hogy a hal igazi valóját lássuk: a lenyűgöző, összetett fehérjeforrást, ami a húsokhoz hasonló tiszteletet érdemel: teljes felhasználást mindenestül.
Paraméterek
EAN | 9789635823468 |
ISBN | 9789635823468 |
Kiadó | Alexandra Kiadó |
Kötés | keménytáblás, cérnafűzött |
Nyelv | magyar |
Oldalszám | 256 |
Szerző | Josh Niland |
Kiadás éve | 2022 |
Grill, burger, barbecue - A BBQ világbajnok receptjei
-15%
-1.710 Ft
33 db raktáron
Gyors arab konyha - Közel-keleti fogások a hét minden napjára
-15%
-1.250 Ft
10 db raktáron
Méhek, mézek nagykönyve - Gyógyító kincsek a kaptárból
-15%
-925 Ft
51 db raktáron
A sütőtepsi csodái - Egyszerű és pompás egytálételek vacsorára
-15%
-855 Ft
3 db raktáron
RECEPTEK – A Jóbarátok rajongóinak nélkülözhetetlen szakácskönyve
-15%
-853 Ft
79 db raktáron
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!