Leírás
Fedezd fel a húskészítés valódi művészetét! Tudd meg, milyen a kiváló minőségi hús. Ismerd meg a szakértők vágási technikáit, tanuld meg, hogyan kell pihentetni, pácolni, előkészíteni és elkészíteni a különféle húsfajtákat. Válogass a több mint 300 recept közül! Szárnyasok, sertés- és marhaételek, vadhúsok és valódi húskülönlegességek is szerepelnek ebben a mindent átfogó könyvben. Hozd ki a legtöbbet magadból és a húsból. Készíts te is tökéletes marhasültet, valódi görög báránypörköltet vagy akár hamisítatlan BBQ-oldalast. Fedezd fel a húskészítés valódi művészetét!
Paraméterek
EAN | 9789633412060 |
ISBN | 9789633412060 |
Kiadó | Central Könyvek |
Kötés | kemény |
Nyelv | magyar |
Oldalszám | 320 |
Kiadás éve | 2016 |
A NAGY DIÉTAVÁLASZTÓ - AZ ATKINS-DIÉTÁTÓL A ZÓNA-DIÉTÁIG 78 FOGYÓKÚRÁS ÉS EGÉSZSÉGMEGÖRZŐ PROGRAM
-15%
-925 Ft
Utolsó 2 db raktáron
160 grammos szénhidrátdiéta - Az életmódkönyv 85 recepttel
-15%
-896 Ft
119 db raktáron
A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása - bővitett, 30 éves kiadás
-15%
-853 Ft
45 db raktáron
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!