Leírás
Kertész István könyve az egyike legátfogóbb húsipari szakkönyveknek, mely a különleges receptek sorát mutatja be. Összesen 214 recept található a könyvben és itt olvashatóak azok a ritkaság számba menő leírások, elkészítési módok, melyek a kolbászok, disznósajtok, különböző pácolási módok, egyéb húskészítési eljárások, stb. Könyvünk egy igazi kulináris ritkaság és minden húsimádó könyvespolcán jelentős helyet harcol ki magának. A könyv az 1943-ban megjelent mű reprint változata.
Paraméterek
EAN | 9786156603456 |
Kiadó | Nemzeti Örökség Kiadó |
Kötés | puhatáblás, ragasztókötött |
Nyelv | magyar |
Oldalszám | 96 |
Szerző | Kertész István |
Kiadás éve | 2023 |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!