Leírás
St. Hilaire Jozéfa szakácskönyve a tizenkilencedik század vége és a huszadik század eleje legkelendőbb szakácskönyvei közé tartozott. Sikere abban állt, hogy a magyar konyhaművészet szinte legteljesebb repertoárját nyújtotta. A könyv közel 1400 féle receptet tartalmaz, mely a zöldfőzelékektől, a különböző hús-, hal- és vadételekig terjed, de megtaláljuk a legkülönfélébb édességeket is, valamint a terítéssel, szervírozással kapcsolatos tanácsokat is. A könyv az eredeti 1909-ben megjelent huszonkilencedik kiadás reprint változata.
Paraméterek
EAN | 9786156788153 |
Kiadó | Nemzeti Örökség Kiadó |
Kötés | puhatáblás, ragasztókötött |
Nyelv | magyar |
Oldalszám | 503 |
Szerző | St. Hilaire Jozéfa |
Kiadás éve | 2024 |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!