Leírás
Miért kaland kovásszal sütni? Mert a kovászt etetni, figyelni és szeretni kell. Déri Szilvia, a Házisáfrány blog szerzője nemcsak azt árulja el, miért egészségesebb a kovászolt kenyér a bolti változatnál, de megosztja az olvasókkal kedvenc receptjeit is, az aszalt fügés vagy a japán tejes kenyértől kezdve a kiflin és a bagelen át a kovásszal készült gofriig. E gyűjtemény 31 igazán menő kovászos recepttel vár. Vágj bele a kovászkalandba, hogy a saját kenyeredbe is belevághass! "Déri Szilvia igazi pék! Rajong a kovászáért, mintha egy kis ufót nevelne otthon. Érdemes tőle mindent ellesni, mert még nagyon sok lelkes kenyérsütőre van szükség, hogy egyre több ember egyen jó kenyeret." Tilla, a Kenyérlelke Fesztivál szervezője
Paraméterek
EAN | 9786155417504 |
ISBN | 9786155417504 |
Kiadó | BOOOK |
Kötés | keménytáblás, cérnafűzött |
Kötött ár kezdete | 2025.04.28. |
Kötött ár vége | 2026.04.28. |
Nyelv | magyar |
Oldalszám | 188 |
Szerző | Déri Szilvia |
Kiadás éve | 2025 |
Zümmögés a konyhában 3. - ...és végy még több kanál mézet!
-15%
-853 Ft
70 db raktáron
Utolsó reggeli Párizsban - Kedvenc francia süteményreceptjeim
-15%
-996 Ft
59 db raktáron
Válogatós gyerekek - Gyakorlati tanácsok és gyerekbarát receptek válogatós apróságoknak
-10%
-499 Ft
113 db raktáron
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!