Leírás
Sajátítsd el a színes-krémes sütifalatkák készítésének titkát receptről receptre! Ha még soha nem próbálkoztál e csodaszép, ámde meglehetősen trükkös édesség elkészítésével, és akkor is, ha már van benne némi tapasztalatod, ennek a szakácskönyvnek ott a helye a konyhádban! Camila Hurst macaronmester lépésről lépésre vezet végig a macaronkészítés folyamatán. A részletes, fényképes útmutató segítségével megtanulhatod, hogyan készíts tökéletes habcsókkorongot, ráadásul Camila megosztja veled azt a rengeteg tapasztalatot is, amelyet több évnyi intenzív macaronsütés során szerzett. A szerző külön fejezetet szentel a héjak díszítésének, a megfelelő alapanyagok és eszközök beszerzésének, valamint a jellemző hibák elhárításának is. Friss tudásodat 10 különböző ízű héj és 40 ínycsiklandó töltelék receptjével csiszolhatod, hogy mindenkit lenyűgözz macaronjaiddal. Olyan elképesztő kreációk várnak rád, mint a - Tengeri sós karamellás macaron - Fahéjas cukros macaron - "Szülinapi torta" macaron - Pisztáciás macaron - Fekete szezámmagos-matcha teás macaron - "Chilis forró csoki" macaron
Paraméterek
EAN | 9789635826100 |
Kiadó | Alexandra Kiadó |
Kötés | keménytáblás |
Nyelv | magyar |
Oldalszám | 168 |
Szerző | Camila Hurst |
Kiadás éve | 2023 |