Leírás
Egy nemzetet nem csak történelme, művészete és kultúrája határoz meg, hanem ételei, azaz kulináris tudománya is. Milyen ételeket eszünk, azok hogyan készülnek, milyen fűszereket használunk, mit és mivel fogyasztunk - tehát a gasztronómia együttesen alkotja mindezt -, nem beszélve a tálalásról. A szerező így foglalja össze konyhaművészetét: "Könyvem megírásánál idegen kútfőket nem használtam, van énnekem ennél sokkal jobb útmutatóm, a saját tapasztalásom. Első férjem ugyanis dúsgazdag...
Paraméterek
EAN | 9786155242656 |
ISBN | 9786155242656 |
Kiadó | Nemzeti Örökség Kiadó |
Kötés | puha |
Nyelv | magyar |
Oldalszám | 482 |
Szerző | Toronyay Rákóczy Karolina |
Kiadás éve | 2013 |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!