Leírás
Mitől lesz igazán nyúlós egy mac and cheese? Mi a tökéletes pesztó titka? Hány formát tud ölteni egy ünnepi gesztenyemassza? Hogy lehet ősszel és télen színes fogásokat készíteni szezonális alapanyagokból? Kulináris ismeretterjesztő sorozata legújabb részeként Kalas Györgyi izgalmas, a főzési folyamatokat az alapoktól segítő szakácskönyvvel jelentkezik! A benne található receptek sora régi kedvencekből és új finomságokból épül fel a legfiatalabb szakácsokra szabott, részletes leírással - és a szerzőtől megszokott gasztrotörténeti érdekességekkel. Horváth Ildi rajzai a recepteket nemcsak díszítik, de hasznos ábrákkal is kiegészítik, így ezzel a könyvvel a főzés az első pillanattól kezdve színes-illatos kaland lesz! Már megjelent: Sandwich grófja és a nápolyi pizza Pavlova kisasszony és a dobostorta Világkóstoló
Paraméterek
| EAN | 9789635879526 |
| Kiadó | Pagony Kiadó Kft. |
| Kötés | keménytáblás |
| Kötött ár kezdete | 2025.09.29. |
| Kötött ár vége | 2026.09.29. |
| Nyelv | magyar |
| Oldalszám | 86 |
| Szerző | Kalas Györgyi |
| Kiadás éve | 2025 |