Leírás
Nem beszélhetünk párizsi konyháról úgy, ahogyan például lehet római, szicíliai vagy provence-i konyháról beszélni, hanem csak franciáról. Ez a konyha nem regionális, még kevésbé helyi, sokkal inkább nemzeti, sőt egyetemes. Párizs Franciaország kulináris sajátosságainak az olvasztótégelye, s Olaszországgal ellentétben, nem a régiók különféle hagyományaira támaszkodhat, hanem a hivatásos szakácsok által irányított magas szintű - arisztokrata - konyhára, amelyet ékes szavakkal igyekeznek a fen...
Paraméterek
EAN | 9789633490594 |
ISBN | 9789633490594 |
Kiadó | Holnap Kiadó |
Kötés | keménytáblás, cérnafűzött |
Nyelv | magyar |
Oldalszám | 116 |
Szerző | Silvano Serventi |
Kiadás éve | 2013 |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!