Leírás
A 21. század a hazai gasztronómiában forradalmat hozott. A magyar konyha legjobb hagyományait kellett összeegyeztetni a táplálkozástudomány legfrissebb eredményeivel. Ez az alapszakácskönyv olyan recepteket kínál, amelyek egyszerre hagyományőrzők és korszerűek. Hogy a főzés-sütés tudományának bonyolult világában könnyebben eligazodhassunk, a kötet használatához tudni érdemes: - a receptek általában 4 személyre szólnak - gyakran megtaláljuk egy-egy recept alatt annak változatát - a rec...
Paraméterek
EAN | 9789633030738 |
ISBN | 9789633030738 |
Kiadó | Vince Kiadó Kft. |
Kötés | puha |
Nyelv | magyar |
Oldalszám | 344 |
Szerző | Dús Ágnes |
Kiadás éve | 2016 |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!