Leírás
Tisztaság a helyes borkezelés első feltétele. Ha a gazda szüretelő házában és pincéjében állandóan nagy gondot fordít a tisztaságra, nemcsak kevesebb fáradsággal tudja borát készre kezelni, hanem a legtöbb bajnak elejét veszi s ily módon jól fejlődött, egészséges borát könnyen és jól tudja értékesíteni. A legtöbb borbetegség és borhiba a tisztaság hiányának következménye. Hanyagul tisztított edényekkel és eszközökkel dolgozva, piszkos és rossz levegőjű helyiségben a legegészségesebb szőlőből szűrt must és bor is romlásnak indulhat s a gazda termésének kisebb értékében vallja kárát mulasztásának. A könyv az 1910-ben megjelent könyv reprint változata.
Paraméterek
EAN | 9786156385482 |
ISBN | 9786156385482 |
Kiadó | Nemzeti Örökség Kiadó |
Kötés | puhakötés ragasztva |
Nyelv | magyar |
Oldalszám | 270 |
Szerző | Pettenkoffer Sándor |
Kiadás éve | 2022 |
Damaszt és paprikás csirke - Történetek és receptek Péterfy-Novák Éva és Szentesi Éva tollából
-15%
-570 Ft
301 db raktáron
Biri néni szakácskönyve - Az első ismert erdélyi szakácskönyv
-15%
-556 Ft
4 db raktáron
A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése
-15%
-556 Ft
11 db raktáron
Borgőzös évszázadok - Az újvilági bortermelés szórakoztató története
-15%
-641 Ft
30 db raktáron
Legújabb magyar nemzeti szakácskönyv és teljes háziczukrászat
-15%
-527 Ft
4 db raktáron
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!