Leírás
Az erdők, mezők bővelkednek olyan gyümölcsökben, amelyeket előszeretettel használhatunk a terített asztalok étkei között, befőttként lekvárként, ivóléként, szörpként, stb. Ezek felhasználásához, tartósításához, elkészítéséhez nagy segítséget találunk a könyvben. Olyan vadon termő "gyümölcsök", mint a vadalma, az áfonya, az eper, a berkenye, a birs, a kökény és még egyéb termések hogyan gazdagíthatják az asztal kulináris örömeit. Kívánjuk, hogy minden kedves Olvasó megtalálja az ízlésének megfelelő ízeket és a számára legjobb elkészítési módokat.
Paraméterek
EAN | 9786156603692 |
Kiadó | Nemzeti Örökség Kiadó |
Kötés | kartonált |
Nyelv | magyar |
Oldalszám | 75 |
Szerző | Tolnai Kálmán |
Kiadás éve | 2024 |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!