Leírás
Chuck Williams számos ínycsiklandó csemegéjét rejti a mindig friss hozzávalókból kreált 200 recept mindegyike, melyeket eredetileg a díjnyertes mesterszakács, szerző és oktató, televíziós műsorok ünnepelt háziasszonya, Joanne Weir állított össze. A receptek mellett nagyszerű fotók segítenek a választásban és adnak ötleteket a tálaláshoz. Az évszakonként csoportosított receptek között lapozgatva számos jó tanácsra és technikai fogásra bukkanhatunk.Ízelítő a tartalomból: Rákfelfújt, kagylóval, töltött cukkinivirág, citromos-lime-os sajttorta, paradicsomos-hagymás lepény, csőben sült bogyós gyümölcs, gyömbéres tökpüré, juharlevél keksz, vérnarancs "mimóza", homár mandarinos-snidlinges vajjal, datolyaszilva-puding.
Paraméterek
EAN | 9789636845896 |
ISBN | 9789636845896 |
Kiadó | Holló és Társa Könyvkiadó |
Kötés | kemény |
Nyelv | magyar |
Oldalszám | 190 |
Szerző | Chuck Williams |
Kiadás éve | 2012 |
Borgőzös évszázadok - Az újvilági bortermelés szórakoztató története
-15%
-641 Ft
30 db raktáron
Damaszt és paprikás csirke - Történetek és receptek Péterfy-Novák Éva és Szentesi Éva tollából
-15%
-570 Ft
301 db raktáron
Biri néni szakácskönyve - Az első ismert erdélyi szakácskönyv
-15%
-556 Ft
4 db raktáron
A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése
-15%
-556 Ft
11 db raktáron
Legújabb magyar nemzeti szakácskönyv és teljes háziczukrászat
-15%
-527 Ft
4 db raktáron
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!