Leírás
90 legendás francia és nemzetközi recept Berlingot, nugát, calisson, karamella, trüffel, praliné, koldustallér, pillecukor... Ezeket a nyalánkságokat elkészíthetjük mi magunk is! A LE CORDON BLEU ISKOLÁJA MEGNYITJA KAPUIT: ISMERJÜK MEG A MESTERFOGÁSOKAT, AMELYEKKEL MEGALKOTHATJUK KEDVENC ÉDESSÉGEINKET! * Klasszikus, tájjellegű, nemzetközi és modern receptek, csökkentett cukortartalmú csemegék, valamint cukrászműremekek a jeles alkalmakra! * Az alapvető technikák pontos leírása egy teljes fejezetben, hogy elsajátítsuk a nélkülözhetetlen szakmai fortélyokat: cukorfőzés, csokoládé temperálása, marcipán vagy praliné készítése... * Részletes útmutató lépésről lépésre a legegyszerűbb és a legbonyolultabb receptekhez. 320 FÁZISFOTÓ
Paraméterek
EAN | 9789635161492 |
Kiadó | Geopen Kiadó |
Kötés | keménytáblás |
Kötött ár kezdete | 2024.10.07. |
Kötött ár vége | 2025.10.07. |
Nyelv | magyar |
Oldalszám | 312 |
Kiadás éve | 2024 |
Legújabb magyar nemzeti szakácskönyv és teljes háziczukrászat
-15%
-527 Ft
4 db raktáron
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!