Leírás
1925-ben vették lajstromba a "Váncza sütő-krémpor" védjegyét, később pedig sokféle kitűnő magyar termék (sütőpor, vanillincukor, szalalkáli, főzős vanília- és csokoládéízű krémpor, hidegen kikeverhető krémek és pudingok) megalkotását. A nosztalgiakönyv Váncza József receptjeit az eredeti rajzokkal, új tematikus rendbe helyezve közli. A finomabbnál finomabb sütik elkészítésekor a konyhát az ínycsiklandozó illatok és a századelő varázslatos világa is átjárja.
Paraméterek
EAN | 9789633493120 |
ISBN | 9789633493120 |
Kiadó | Holnap Kiadó |
Kötés | ragasztókötés |
Nyelv | magyar |
Oldalszám | 216 |
Szerző | Váncza József |
Kiadás éve | 2020 |
Biri néni szakácskönyve - Az első ismert erdélyi szakácskönyv
-15%
-556 Ft
4 db raktáron
A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése
-15%
-556 Ft
11 db raktáron
Legújabb magyar nemzeti szakácskönyv és teljes háziczukrászat
-15%
-527 Ft
4 db raktáron
Damaszt és paprikás csirke - Történetek és receptek Péterfy-Novák Éva és Szentesi Éva tollából
-15%
-570 Ft
301 db raktáron
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!